juletapas ud af huset

Drømmer I om en julefrokost, hvor tradition og nytænkning går hånd i hånd? Så er en juletapas ud af huset fra Chorines det helt rette valg til jeres julebord. Vi har skabt en udsøgt julemenu, hvor danske, traditionelle julefrokostretter tages til nye højder, når de krydres med sublime spanske specialiteter. I kan med andre ord se frem til lækre tapasanretninger, der forener det nordiske og spanske køkken. Retter, som både er en fryd for øjnene og får smagsløgene til at danse.

se vores menu

Juletapas fra Chorines – Catering i København og på Sjælland

Skal julefestlighederne foregå i H.C. Andersens wonderful Copenhagen eller Nordsjælland, har vi godt nyt til jer. Vi kan nemlig spare jer for alt besværet med indkøb og stressende madlavning inden gæsterne ankommer. Vi tager os af denne del og laver og sammensætter den skønneste juletapas catering til jer. Så skal I kun tænke på at dække julebordet og skabe en hyggelig julestemning for jeres gæster.

Mad ud af huset til julefrokosten

For mange er den gode, traditionelle julemad omdrejningspunktet for en hyggelig julefrokost. Hos Chorines har vi kombineret lækre ingredienser og retter kendt fra det danske julekøkken med alt det ypperste indenfor spansk kogekunst. Derfor vil menuen byde på variationer over både laks, and og paté. Så ønsker I en julemiddag, hvor den kulinariske oplevelse tages til nye højder? Så skal I vælge juletapas ud af huset fra Chorines til jeres julefrokost.

Juletapas ud af huset som buffet eller portionsanretning?

Det behøver ikke være enten eller. Vi klarer nemlig begge dele. Har I brug for juletapas ud af huset som buffet til firmajulefesten? Eller ønsker I en intim aften i selskab med jeres nærmeste med en udsøgt spansk julefrokostmenu? Så finder I det hos Chorines. Vi hjælper jer med at sammensætte lige netop den form for anretning, der passer til jer og jeres gæster. Uagtet hvad I vælger, kan I forvente tapas til julefrokosten i absolut topklasse.

Juletapas 2022 ud af huset fra Chorines – Nemt, lækkert og bekvemt

I dagene op til jul er der ofte rigelig med gøremål. Derfor kan julen være en kærkommen lejlighed til at bestille maden udefra, så I både opnår nye kulinariske oplevelser og har mindre om ørene i juledagene.

Og vælger I juletapas fra Chorines, behøver I heldigvis ikke at gå på kompromis med hverken lækre råvarer, smagsoplevelser eller julestemning. Vi har blot gjort arbejdet for jer, så I kan læne jer tilbage og nyde aftenen med jeres kære. Bor I i København eller i Nordsjælland, kan vi tilmed levere maden direkte på jeres adresse.

Slut julemenuen af med klassisk risalamande

I den søde juletid er der nogle traditioner, der ikke er til at ryste af sig. Og risalamande med kirsebærsauce er bare en af de bedste af slagsen! Derfor skal I naturligvis ikke snydes for en lækker, traditionel risalamande lavet på de bedste ingredienser: fyldig fløde, aromatisk vanilje og en let syrlig kirsebærsauce, der runder hele oplevelsen af.

Risalamande er det perfekte, søde punktum på en julefrokostmiddag og er altid et sikkert hit blandt både store og små. Og ønsker I at føre endnu en klassisk, dansk juletradition ud i livet? Så er det ganske let at tilføje en mandel til en eller flere af portionsanretningerne og sætte en mandelgave på højkant. Tilkøb af risalamande med kirsebærsauce er 65 kroner pr. kuvert.

Tag smagsoplevelsen til nye højder med vin fra Chorines

Ønsker I at skabe en helt særlig og fuldendt smagsoplevelse, hvor drikkevarer og mad går op i en højere enhed? Så står vi klar til at hjælpe jer med at finde de helt rette vine, der komplementerer smagsnuancerne i vores juletapas. Vi fører et bredt udvalg af vine, der stammer fra de bedste leverandører i Danmark. Håndplukket til at matche det spanske køkkens aromatiske retter.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

– Malene

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

– Susan

Det bedste catering jeg har fået – alle mine gæster var vilde med menuen – den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

– Bettina

Forudbestil din juletapas her


Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82