Mad til bryllup

Har I en lille forkærlighed for spanske specialiteter? Hos Chorines tilbyder vi spanske kvalitetsskinker og de absolut bedste delikatesser direkte fra lokale familier i Spanien. Vi er til for at gøre jeres dag særlig og fuldendt med håndplukkede smagsoplevelser til jer og jeres gæster.

se vores menu

En autentisk spansk bryllupsmenu

Lad os sammen skabe en smagfuld bryllupsmenu bestående af de mest værdifulde råvarer fra Spanien. Råvarer, der er rige på smag, æstetik og autenticitet. Kun det bedste er godt nok, og derfor kan I med ro i maven lade os tryllebinde jeres selskab, når vi bringer jer en oase af spanske forkælelser.

Tapas-catering til brylluppet i København

Chorines er for jer, der elsker det autentiske, spanske mad. Smagen af Spanien er intens og kan ikke forklares, men skal opleves. Den skal smages. Giv jeres bryllupsgæster en sprudlende bryllupsmenu med catering fra Chorines. Ønsker I tapas som buffet, snack eller portionsanretning? Vi kan klare ethvert ønske og er med hele vejen fra aperitif til kulinariske desserter.

Nyd en dag i kærlighedens tegn – kærlighed til jer to og til det spanske køkken. En bid af himlen er hvad I kan forvente, og vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan udvælge mad til brylluppet og sammensætte den helt perfekte bryllupsmenu.

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer . Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82