Mad til bryllup

Har I en lille forkærlighed for spanske specialiteter? Hos Chorines tilbyder vi spanske kvalitetsskinker og de absolut bedste delikatesser direkte fra lokale familier i Spanien. Vi er til for at gøre jeres dag særlig og fuldendt med håndplukkede smagsoplevelser til jer og jeres gæster.

se vores menu

En autentisk spansk bryllupsmenu

Lad os sammen skabe en smagfuld bryllupsmenu bestående af de mest værdifulde råvarer fra Spanien. Råvarer, der er rige på smag, æstetik og autenticitet. Kun det bedste er godt nok, og derfor kan I med ro i maven lade os tryllebinde jeres selskab, når vi bringer jer en oase af spanske forkælelser.

Tapas-catering til brylluppet i København

Chorines er for jer, der elsker det autentiske, spanske mad. Smagen af Spanien er intens og kan ikke forklares, men skal opleves. Den skal smages. Giv jeres bryllupsgæster en sprudlende bryllupsmenu med catering fra Chorines. Ønsker I tapas som buffet, snack eller portionsanretning? Vi kan klare ethvert ønske og er med hele vejen fra aperitif til kulinariske desserter.

Nyd en dag i kærlighedens tegn – kærlighed til jer to og til det spanske køkken. En bid af himlen er hvad I kan forvente, og vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan udvælge mad til brylluppet og sammensætte den helt perfekte bryllupsmenu.

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi fik i lørdags fornøjelsen af Chorines lækre, lækre tapas til min datters barnedåb. Det var gennemført på alle måder, og blev rost af alle. Kan VARMT anbefales 

Irene lavede en super paella til vores havefest sidste sommer. Alle 50 gæster var meget fornøjede.

Vi bestilte en tapas menu + vin til 75 personer i anledning af vores bryllup. Chorines kom og forberedte alt et par timer før gæstene kom, så alle tapas var helt friske. Irene og de øvrige fra Chorines var meget venlige og effekive. Og alt var super flot. Alle gæster var meget glade for tapas.

Når man smager noget lækkert glemmer man det aldrig, tak fordi I giver os denne fornøjelse.

Det er den bedste kvalitet af spanske pølser og skinker, jeg har oplevet i de 26 år, jeg har boet i Danmark. Og glem ikke de søde sager… og oste… Det er en fornøjelse man ikke burde gå glip af.

Vi har fået verdens bedste paella fra Chorines. Super professionel kok og lækre råvarer og tapas. Irene er også mega sød!

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82