TAPAS til bryllup

Drømmer I om et bryllup, hvor I kan dele jeres forkærlighed for spanske specialiteter med jeres gæster på den specielle dag? Så lad Chorines udsøgte tapas til bryllup være midtpunktet i jeres bryllupsmenu. Vi tilbyder udsøgte kvalitetsskinker og de ubetinget bedste delikatesser, der er håndplukkede direkte fra lokale familier i Spanien. Det er autentisk, kulinarisk håndværk i absolut topklasse.

se vores menu

En autentisk, spansk bryllupsmenu

Aromatiske pestoer lavet på friske krydderurter. Lagrede oste med smagsnoter af nødder. Nybagt brød med sprød skorpe. Og nøje udvalgte delikatesser skabt på de bedste og mest værdifulde råvarer. Det er blot et udvalg af de himmerigsmundfulde, der kan blive en del af jeres spanske bryllupsmenu, når I vælger Chorines tapas til jeres fest.

Vi kan tilmed servere lækre og smagfulde sortfodsskinker i forskellige kvaliteter, der smelter på tungen. Ønsker I assistance med udskæringen, bistår vi gerne med at skære skinken på selve dagen.

Mangler I inspiration til, hvad I skal fylde i glassene? Hos Chorines samarbejder vi med de bedste vinleverandører over hele Danmark og kan derfor være behjælpelige med at finde vine med de helt rigtige noter, der komplementerer smagsnuancerne i det spanske køkken og tager oplevelsen til nye højder.

Tapas-catering til brylluppet i København

I behøver ikke rejse sydpå for at nyde de unikke smagsoplevelser, der er kendetegnende for det spanske køkken. Vi tilbyder autentisk tapas-catering i København, der kan få smagsløgene til at danse. Og sammen med jeres gæster kan I se frem til at gå ombord i et festfyrværkeri af tapasanretninger forklædt som buffet, snack eller portionsanretninger. Vi kan klare ethvert ønske og er med hele vejen fra aperitif til kulinariske desserter.

Nyd en dag i kærlighedens tegn og lad Chorines stå for det praktiske

Hos Chorines er det ikke kun autentisk, spansk tapas i verdensklasse, der er vores spidskompetence. Vi giver også gerne en håndsrækning på festdagen, så alt kører på skinner. Derfor står vi med glæde for opsætning af fade og blomster på buffeten, ligesom vores kyndige personale sørger godt for jeres gæster på jeres store dag.

Har I brug for at få tilpasset menuen, så den imødekommer eventuelle allergener eller kostretninger, klarer vi naturligvis også den. Tag kontakt til os for personlig rådgivning, så vi sammen kan udvælge maden til den helt perfekte tapas-bryllupsmenu.

It’s all in the details: Udlejning af service hos Chorines

Ønsker I et rustikt bryllup med tallerkner i forskellige stilarter og florlette hørservietter, der passer til den luksuriøse bohemestil? Eller er I mere til en klassisk æstetik med blankt messingbestik og dekadente vin-, vand- og cocktailglas fra Frederik Bagger? Med service fra Chorines kan I få det hele til blot 12 kr. pr. del.

Lad Chorines gøre jeres fest uforglemmelig
Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan gøre jeres fest uforglemmelig. Foruden bryllupscatering hjælper vi blandt andet med:

  • Opsætning på fade (inklusiv afhentning dagen derpå): 30kr. pr. kuvert.
  • Opsætning af blomster på buffeten: 40 pr. kuvert
  • Betjening: 350 kr. i timen.
  • Opsætning af bar + erfaren bartender, der sørger for at kreere lækre cocktails til festen.
  • Udlejning af service, messingbestik, hørservietter og forskellige glas fra bl.a. Frederik Bagger. Pris: 12 kr. pr. del.
  • Udskæring af sortfodsskinke på stativ. Er der mere tilbage, kan I frit låne stativet i op til 30 dage uden beregning. Vi fører skinker i forskellige kvaliteter, og prisen varierer efter kvalitet og er udelukkende fastsat som vores butikspris.
  Spansk tapas catering
  Spansk tapas catering
  Spansk tapas catering
  Spansk tapas catering
  Spansk tapas catering
  Spansk tapas catering
  Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
  Spansk tapas catering

  Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

  - Malene

  Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

  - Katiuska

  Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

  - Vibeke

  Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

  - Berit

  Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

  - Maria

  Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

  - Bettina

  Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

  - Flemming

  Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

  - Susan

  Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse