Tapas til fest

Uanset anledningen, er fest noget vi alle kan samles om, og en af hovedattraktionerne til en fest er og bliver bare maden der serveres. Den samler os og binder os sammen i den fælles oplevelse vi har med maden. Chorines garanterer en smagsoplevelse dine gæster sent vil glemme – tapas er en spise, og ikke mindst en madoplevelse, som danskerne for alvor har taget til sig, og Chorines leverer kun det ypperste.

se vores menu

Skal der være fest, så lad der være fest!

Vi kender alle følelsen af at stå i en buffet, og man vil gerne prøve det hele, men det er svært at finde plads i maven til det hele. Her er spansk tapas en fantastisk løsning – især til fest hvor man gerne vil give sine gæster muligheden for at smage den fulde palet af hvad man kan tilbyde. Spansk tapas er en social spise bestående af flere forskellige små anretninger, der giver et bredt smagsudvalg. De smagfulde anretninger er geniale til en uformel og afslappet festaften, hvor der er fokus på det gode selskab og hygge.

Fra Chorines finder du et bredt udvalg af de lækreste spanske delikatesser – kun det bedste af det bedste.
Der bliver kræset om råvarerne så det færdige resultat er helt i top. Alt fra det klassiske brød med forskellige former for pålæg, som for eksempel skinke, chorizo og lækre oste, til de mere raffinerede former for fingermad kaldet pintxos. Du finder de forskellige valgmuligheder til menuen herunder.

Tapas – et gammelt koncept til den moderne fest

Tapas som koncept er meget gammelt, og vi skal helt tilbage til 1200-tallets Spanien for at finde dets oprindelse. Der findes flere historier om hvordan begrebet er opstået, men den mest kendte er, at man dengang på Andalusiens værtshuse dækkede glassene med en skive brød, for at holde fluer og insekter væk fra sherry-vinen. Dengang drak man væsentligt mere vin end i dag, da grundvandet var meget mere forurenet, og derfor var det en meget udbredt skik at dække glasset med brød. Sidenhen har tapas fået et nyt liv og ikke mindst en helt ny gastronomisk historie med nye kulturelle ritualer, men det er altid en vigtig ting for et køkken at kende sine rødder, og det gør vi hos Chorines.

Selvom tapas har udviklet sig gennem de sidste mange århundreder, og er i dag en foretrukken spise til aftensmad for mange, så bliver vi ved med at have det klassiske spanske køkken for øje når vi sammensætter vores menuer. Kun spanske råvarer af ypperste kvalitet, slipper igennem nåleøjet hos os. Det fremmer oplevelsen af det klassiske, – men selvfølgelig sammensat for at imødekomme den moderne fest og den moderne version af maden som I kender den i dag.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse