Tapas catering i København

Spansk mad fortjener mere opmærksomhed, og vi mener, at det spanske køkken sagtens kan konkurrere med for eksempel det italienske, det asiatiske og det mellemøstlige.

Her hos Chorines Tapas på Frederiksberg går vi meget op i at levere god mad til en overkommelig pris, og vi kan tilbyde en bred vifte inden for tapas catering i København, da vi samarbejder med spanske familier, som brænder for at tilbyde lækre råvarer og vin. Eksempelvis samarbejder vi med producenter af chorizopølse, skinke, ost, pesto, flutes og vin, og du kan derfor være sikker på at få et velafrundet udvalg af tapas, så der er noget for enhver smag.

Spansk mad fortjener mere opmærksomhed, og vi mener, at det spanske køkken sagtens kan konkurrere med for eksempel det italienske, det asiatiske og det mellemøstlige.

Generelt er det spanske køkken særligt kendt for:

 • Groft og enkelt tilberedt
 • Meget fisk, kød og brød samt mange frugter, grøntsager og krydderier
 • Hyppig brug af olivenolie
 • Sammenkogte retter

Hos Chorines fokuserer vi på at lave små retter og udvælge tilbehør, som sammen går op i en højere enhed og til sammen udgør et godt og mættende måltid. Vi står gerne for at udvælge råvarerne og at sammensætte en lækker menu til dig, men vi vil også rigtig gerne hjælpe dig med at sammensætte lige præcis den tapasmenu, som du gerne vil have.

Tapas ud af huset til private og erhverv i København og omegn

Vores kunder er glade for både vores tapas catering, vores servicemindedhed og vores venlige personale. Da vi tilbyder tapas catering i København og omegn til både erhverv og privatpersoner, skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du gerne vil have tapas som catering.

Vi er ikke blot fleksible, når det gælder antallet af kuverter. Vi er nemlig også fleksible med hensyn til ønskede råvarer, retter og anretning, og vi vil gerne levere tapas til alt fra bryllupper og privatfester til konferencer.

Eksempler på oplagte, særlige begivenheder, hvor privatpersoner gerne vil have tapas catering, er:

Hvis der er tale om et firmaarrangement – eksempelvis en konference – hvor der skal være mad til rigtig mange personer, kan du med fordel vælge os. Vi kan nemlig tilbyde tapas catering i København og omegn på op til 1000 personer.

I den modsatte ende af skalaen har vi stået for tapas levering til både mindre firmaer og små, private sammenkomster, hvor der eksempelvis blot skulle være mad nok til syv personer.

Flere af vores kunder har benyttet vores cateringservice i både privat- og erhvervsmæssig sammenhæng, og vi vil rigtig gerne have flere kunder, som får tapas levering fra vores virksomhed i København.

Spansk tapas catering

Bestil tapas catering i København med eller uden kok

Hvis du bor i København eller vil holde en fest eller et firmaevent der, er det oplagt at bestille tapas catering fra vores køkken. Hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde, er vi med dig hele vejen, hvis du ønsker det. Vi kan også nøjes med at levere tapassen til den ønskede adresse, og så kan du selv stå for resten. Vi er fleksible og hjælper gerne med de ting, som du har behov for. Du må dog forvente, at visse serviceydelser koster ekstra.

Udover at lave, anrette og levere maden til den ønskede adresse, så kan vi også tilbyde, at du får en medarbejder ud, som kan varme eller tilberede maden på stedet, så den er varm og frisklavet, og vi kan også tilbyde at dække bordet, sådan at du ikke skal bekymre dig om andet end selv at blive klar og tage imod dine gæster.

Når det gælder erhvervskunder, så vil vi for eksempel gerne hjælpe med at servere maden, hvis det ønskes.

Kort sagt har du mange muligheder for at få tapas catering i København, når du bestiller mad hos os.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefonnummer 2868 7422.

Tapas til den store, mellem eller lille sult

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Da vores menuer kan tilpasses både i forhold til indhold, antal kuverter og størrelse, kan du få tapas catering i København og omegn til alle dagens måltider. Det vil sige, at vi eksempelvis kan levere mad til morgenmad, frokost, mellemmåltid, forret, hovedret, dessert og natmad/gå-hjem-mad.

Ofte vælger vores kunder at få tapas catering som et af aftenens måltider, men det kan også sagtens vælges som for eksempel frokost. Det er helt op til dig.

Vi har fokus på den lækre og mættende mad, og da alle vores råvarer kommer fra Spanien, får du dermed mad, der er autentisk spansk. Vi tilbereder spanske råvarer ud fra spanske traditioner, og vi anretter/serverer det også ud fra spanske traditioner.

Når du gerne vil have tapas catering til den lille sult, koster det blot 199 kroner per person. Inkluderet i den lille menu er:

 • 3 valgfri pintxos (et lille stykke brød med lækker topping)
 • 4 udskæringer fra sortfodsgris
 • 3 forskellige oste med kvædebrød
 • Marcona mandler
 • Oliven
 • 2 slags salsa
 • Baguette og picos

Hvis du gerne vil have menuen, som vi kalder ‘en dejlig mættende kombi’, så får du det samme som i den lille menu plus to ekstra valgfri pintxos. Sidst men ikke mindst har vi menuen, som vi kalder ‘den store og ekstravagante’. Det omfatter også det samme som den lille menu plus fire valgfri pintxos.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse


Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82