Tapas til barnedåb

Dåben – jeres barns første store fest, og ikke mindst oplevelse, som midtpunkt for festlighederne. Det er en stor dag for hele familien, der markerer, at det nyeste familiemedlem har fået sit navn. En sådan dag skal naturligvis fejres, og her står Chörines klar til at hjælpe med en fremragende tapas menu, bestående af alt hvad hjertet måtte begære fra det spanske køkken.

se vores menu

Det spanske køkken – en buket af de vildeste smage

Når kirkeklokkerne har ringet, og den lille guldklump har fået sit navn, skal selskabet naturligvis indbydes til en bid brød. Chörines delikatesser lægger op til at give dine gæster en anderledes oplevelse, som de vil huske i årene efter.
Det spanske køkken er indehaver af nogle enormt spændende smagsnoter – det friske, det kraftige, det sarte, det krydrede og alt derimellem. Vores råvarer er specielt udvalgt til at komme hele paletten rundt, og sørge for at du får den fulde smagsoplevelse.

Som nybagte forældre er der masser af praktiske detaljer at forholde sig til, når man skal planlægge sit barns første store fest – udover den store omvæltning det er at blive forældre. Det praktiske omkring maden til festen, er naturligvis ikke noget du og din partner behøver at stresse over. Vi leverer det hele lige til døren, så du kan få maksimal tid til at nyde denne glædens dag med dine gæster. Vi udbringer vores spanske delikatesser direkte fra vores restaurant i hjertet af København, og skal du holde fest i det sjællandske er vi oftest i stand til at levere.

Tapas catering på den store dag

Kig dig omkring her på hjemmesiden for at få et indtryk af, hvad du kan forvente, når du bestiller spansk tapas catering til barnedåbsfesten. Vi lytter til ethvert ønske og fortæller om de enkelte råvarer for til sidst at bringe jer en velsammensat spansk barnedåbsfest menu.

Kontakt os i dag, så vi kan sætte et kryds i kalenderen og sammensætte en tapasmenu, der matcher jeres behov.

Lækre spanske tapas retter til barnedåbsfesten

Det kirkelige ritual, der indlemmer jeres barn i den kristne tro og dermed er indgangen til folkekirken, har været en del af kristne kirke siden oldtiden, og den traditionsrige ceremoni, som vi kender den i dag, kan spores helt tilbage til 1912. Det er endda et ritual, hvor den katolske og protestantiske version, ikke adskiller sig nævneværdigt fra hinanden.

Traditionen indebærer selvfølgelig ikke kun alt det som sker i kirken, men også den barnedåbsfest der skal holdes bagefter. Her er der også mange der vælger at holde en navngivningsfest for at fejre at barnet nu officielt har fået sit navn, men uden de forudgående kirkelige ritualer.

Uanset hvilken model for festen I som forældre er til, er Chorines klar med vores store udvalg af lækre spanske tapas retter. Mange gæster indbyder til en buffet der er lige til at gå til, og kvaliteten er selvfølgelig helt i top. Kontakt os for at høre om jeres muligheder for levering til barnedåbsfesten, hvor menuen kan sammensættes fuldstændig efter jeres ønske.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse