Tapas nytårsmenu ud af huset

Ønsker I at springe ind i det nye år med både bordbomber og smagsbombardementer af allerhøjeste kaliber? Så lad os stå for det sidste. Hos Chorines tilbyder vi nemlig udsøgte tapasdelikatesser til nytårsbordet – håndplukket fra de bedste lokale leverandører i Spanien. Med tapas fra Chorines som omdrejningspunktet for jeres fest kan I se frem til en overdådig nytårstapas ud af huset med forskellige anretninger, der er rig på kvalitetsråvarer og smagsoplevelser.

se vores menu

Tapas nytårsmenu ud af huset – Delikat catering i København og på Sjælland

Skal nytårsfesten foregå i hjemmet i København eller i Nordsjælland, bør I forkæle jer selv og jeres gæster med en nytårstapas ud af huset fra Chorines. Glem alt om stress og jag nytårsdag og lad i stedet os sørge for et spansk festmåltid til jer, på årets sidste dag. Og vi lover at forkæle jeres sanser med en fortryllende spansk nytårsmenu bestående af nøje udvalgte specialiteter i absolut topklasse. 

Nytårstapas med håndplukkede spanske specialiteter

Vælger I en nytårsmenu fra Chorines, kan I blandt andet se frem til at nyde islandsk laks med gedefriskost, skaldyrsbisque med krabbe og dild, anderilette med sennepscreme og rystede bær, empanadas med torsk, paté med karamelliseret løg samt spanske kødboller med tomatsauce. Et sandt festfyrværkeri af fortryllende retter, der smelter på tungen og går lige i hjertet på alle tapas-aficionados. Og så serveres retterne naturligvis med vores lækre surdejsbrød og sprøde picos.

Kransekagen til midnat sørger vi naturligvis også for

Med en tapas nytårsmenu fra Chorines kan I læne jer trygt tilbage i sædet og nyde en hyggelig aften i selskab med dem, I har kær. Vi har nemlig sørget for det hele. Så når I står klar til at hoppe ind i det nye år klokken 12 med bobler og serpentiner, sørger vi for, at I kan nyde klokkerne på rådhusuret og tonerne til ”Vær velkommen, Herrens år” med lidt sødt til ganen i form af vores delikate hjemmelavede kransekage. Et lækkert dansk islæt på vores ellers spanske menu.

Det søde punktum er prikken over i’et

Ønsker I at runde smagsoplevelsen fra vores tapasmenu af med et sødt punktum, står vi også klar til at levere sødmefyldte desserter i absolut særklasse. Og hvem siger, at tapaskonceptet kun hører hjemme i det salte køkken?

Derfor har vi sammensat en lækker treenighed af søde tapasanretninger, der er lige til at sætte på bordet til dessert. Lettere bliver det ikke. Og jeres gæster vil uden tvivl værdsætte det søde indslag af uovertrufne himmerigsmundfulde, som I kan forvente fra vores kompetente kokke. Vores tapasdesserter kan tilkøbes for 85 kroner pr. kuvert.

Suppler menuen med vin og bobler, der komplementerer maden

Skal nytårsmenuen have et ekstra nøk opad, kan vi hos Chorines også friste med et stort udvalg af kvalitetsvine fra Spanien. Alle vine er nøje udvalgt, så de afstemmer smagsnuancerne i vores nytårs tapasmenu ud af huset på fineste vis. Vi tør godt love, at det hele går op i en højere enhed, når de rette noter i vinen kombineres med vores smagfulde og autentiske, spanske tapasspecialiteter.

Giv nytårsbordet et ekstra pift med blomsteropsætninger fra Chorines

Nytårsaften er en helt særlig aften, hvor de fleste af os finder det fine sølvtøj frem, sætter krystalglassene fra bedsteforældrene på bordet og folder servietter i alskens former. Skal nytårsbordet være ekstra festligt, kan I tilmed opgradere det med en fin blomsteropsætning fra Chorines. 

Blomsteropsætningen kan naturligvis, afhentes sammen med jeres nytårstapas catering, så det hele er klar til at blive sat direkte på bordet, når i kommer hjem. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder, så I kan få en fantastisk nytårsaften, uden at skulle stresse over madlavningen.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

– Malene

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

– Susan

Det bedste catering jeg har fået – alle mine gæster var vilde med menuen – den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

– Bettina

Forudbestil din nytårsmenu her