Nytårsmenu ud af huset

Nyd de udsøgte, spanske råvarer forenet i et brag af en nytårsmenu. Catering fra Chorines sikrer, at du kan koncentrere dig om at gøre nytårsaften til den fest, du har drømt om. I dialog med dig håndplukker vi fra alt det bedste fra det spanske køkken og sammensætter en nytårsmenu, der smelter på tungen.

se vores menu

Nytårsmenu – catering i København og på Sjælland

Skal festen foregå i hjertet af København eller Nordsjælland kan du bestille catering hos os. Vi bringer nytårsmenuen ud af huset og hjem til dig og dine gæster. Er du i tvivl om, hvorvidt vi leverer til din adresse, så kontakt os for at høre om dine muligheder. Vi ser frem til at gøre jeres nytårsaften til en spansk, overdådig festmiddag, som er rig på delikatesser og smagsoplevelser.

Mad til nytårsaften

Ja, maden er for de fleste omdrejningspunktet for en suveræn aften. Især nytårsaften er det vigtigt, at maden er uovertruffen og på et højt kvalitetsmæssigt niveau. Her kan det spanske køkken noget helt særligt, og vi ved, hvad der skal til, for at løfte middagen til helt nye højder.

Er du klar til at smage de bedste, spanske skinker, oste, vine og patéer? Så bestil catering af nytårsmenuen hos Chorines.

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi fik i lørdags fornøjelsen af Chorines lækre, lækre tapas til min datters barnedåb. Det var gennemført på alle måder, og blev rost af alle. Kan VARMT anbefales 

Irene lavede en super paella til vores havefest sidste sommer. Alle 50 gæster var meget fornøjede.

Vi bestilte en tapas menu + vin til 75 personer i anledning af vores bryllup. Chorines kom og forberedte alt et par timer før gæstene kom, så alle tapas var helt friske. Irene og de øvrige fra Chorines var meget venlige og effekive. Og alt var super flot. Alle gæster var meget glade for tapas.

Når man smager noget lækkert glemmer man det aldrig, tak fordi I giver os denne fornøjelse.

Det er den bedste kvalitet af spanske pølser og skinker, jeg har oplevet i de 26 år, jeg har boet i Danmark. Og glem ikke de søde sager… og oste… Det er en fornøjelse man ikke burde gå glip af.

Vi har fået verdens bedste paella fra Chorines. Super professionel kok og lækre råvarer og tapas. Irene er også mega sød!

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82