Receptionsmad fra det spanske køkken

Spanien byder på et hav af delikatesser, som vi udbringer til firmaer og private i København og omegn. Få sammensat en menu bestående af håndplukkede, spanske specialiteter, der smelter på tungen. Receptionsmad skal være lækkert og indbydende, og her kan det spanske køkken noget helt særligt. Spansk tapas er rig på smag og pryder ethvert bord på en unik, spændende og æstetisk måde.

se vores menu

Mad til reception i København

En reception kan være fornem og højtidelig, men det vigtigste er, at maden der serveres er let at spise, smager formidabel og ser delikat ud. Den spanske tapas kan netop dette. Chorines har aftaler med lokale familier i Spanien, hvis levevej er spanske specialiteter som chorizopølse, skinke, ost, pesto, flutes og vin. Vi har smagt på lækkerierne og lover smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Catering af spansk receptionsmad

Vælg det nemme og det lækre med tapas catering fra Chorines. Kontakt os og få et tilbud på udsøgt, spansk tapas catering. Vi leverer mad til receptioner af både lille og stor skala, så lad os stå for receptionsmaden for en autentisk, forførende og eksklusiv gourmetoplevelse.

Chorines er din direkte vej til lokale, spanske specialiteter. Kom forbi vores butik på Frederiksberg, smag på lækkerierne og fortæl os, hvad du overvejer i forbindelse med receptionen.

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi fik i lørdags fornøjelsen af Chorines lækre, lækre tapas til min datters barnedåb. Det var gennemført på alle måder, og blev rost af alle. Kan VARMT anbefales 

Irene lavede en super paella til vores havefest sidste sommer. Alle 50 gæster var meget fornøjede.

Vi bestilte en tapas menu + vin til 75 personer i anledning af vores bryllup. Chorines kom og forberedte alt et par timer før gæstene kom, så alle tapas var helt friske. Irene og de øvrige fra Chorines var meget venlige og effekive. Og alt var super flot. Alle gæster var meget glade for tapas.

Når man smager noget lækkert glemmer man det aldrig, tak fordi I giver os denne fornøjelse.

Det er den bedste kvalitet af spanske pølser og skinker, jeg har oplevet i de 26 år, jeg har boet i Danmark. Og glem ikke de søde sager… og oste… Det er en fornøjelse man ikke burde gå glip af.

Vi har fået verdens bedste paella fra Chorines. Super professionel kok og lækre råvarer og tapas. Irene er også mega sød!

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82