Receptionsmad fra det spanske køkken

Spanien byder på et hav af delikatesser, som vi udbringer til firmaer og private i København og omegn. Få sammensat en menu bestående af håndplukkede, spanske specialiteter, der smelter på tungen. Receptionsmad skal være lækkert og indbydende, og her kan det spanske køkken noget helt særligt. Spansk tapas er rig på smag og pryder ethvert bord på en unik, spændende og æstetisk måde.

se vores menu

Mad til reception i København

En reception kan være fornem og højtidelig, men det vigtigste er, at maden der serveres er let at spise, smager formidabel og ser delikat ud. Den spanske tapas kan netop dette. Chorines har aftaler med lokale familier i Spanien, hvis levevej er spanske specialiteter som chorizopølse, skinke, ost, pesto, flutes og vin. Vi har smagt på lækkerierne og lover smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Catering af spansk receptionsmad

Vælg det nemme og det lækre med tapas catering fra Chorines. Kontakt os og få et tilbud på udsøgt, spansk tapas catering. Vi leverer mad til receptioner af både lille og stor skala, så lad os stå for receptionsmaden for en autentisk, forførende og eksklusiv gourmetoplevelse.

Chorines er din direkte vej til lokale, spanske specialiteter. Kom forbi vores butik på Frederiksberg, smag på lækkerierne og fortæl os, hvad du overvejer i forbindelse med receptionen.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse