erhverv

Mødeforplejning- og pakker

Ønsker I at give jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, når I næste gang skal holde møde? Så lad Chorines stå for mødeforplejningen. Vi kan gøre jeres dag helt unik og give jer de bedste forudsætninger for at holde energiniveauet oppe fra start til slut. Vi tilbyder at kræse om jer hele dagen, og vores mødeforplejning- og pakker rækker over alt fra morgenmad og frokost til guidede events og ølsmagning. Alt sammen med et spansk islæt.

Få en oplevelse ud over det sædvanlige med mødeforplejning fra Chorines

Er jeres dag pakket med møder og praktiske gøremål? Så lad os stå for maden. For når I vælger at krydre jeres arrangement med mødeforplejning fra Chorines, I er sikret lækre kulinariske oplevelser, som alle uden tvivl vil tale længe om.

Vi skaber fundamentet for en dag, hvor der bliver kræset ekstra meget om jer, og hvor I kan nyde lækre anretninger, der bringer smagen af Spanien ind i jeres mødelokale. Skal der tages hensyn til særlige kostretninger eller allergier, så sørger vi naturligvis også for at inkorporere det i vores menu, så der er noget for enhver smag.

Firmafrokost med spansk fortegn

Glem alt om kedelige madpakker og lunken kantinemad. Når I vælger Chorines mødeforplejning til frokost, får I autentisk spansk mad i absolut verdensklasse. Vi kan sammensætte lækre og sanselige menuer efter jeres behov, der får smagsløgene til at danse og snakken over bordene til at flyde frit.

Uanset om I ønsker en frokost bestående af frisksmurte sandwich med sprød salat, knasende brød, lækre delikatesser og aromatiske pestoer og tapenader, eller om I vil have den fulde spanske oplevelse med autentisk og delikat tapas, så får I det med Chorines tapas mødeforplejning.

Vi er med jer hele dagen

Ønsker I et gennemført arrangement, hvor intet er overladt til tilfældighederne, tilbyder vi at være med jer hele vejen. Og vores personale vil sikre en sublim oplevelse for jeres mødedeltagere fra start til slut. Lige fra morgenmad til fyraftensøl- eller vin. Sammen skaber vi rammerne for en enestående dag, hvor de lækre spanske indslag står i kø og uden tvivl vil imponere jeres deltagere.

Få den bedste start på dagen med en lækker omgang morgenforplejning i form af nybagt brød, ost og marmelade. Eller sæt ekstra luksus på morgenmaden med croissanter, cremet yoghurt og frisk frugt. Herefter vil en formiddagssnack i form af frugt være en oplagt og sund opkvikker midt på formiddagen, så energiniveauet kan holdes oppe.

Til frokost kan vi tilbyde jeres mødedeltagere lækre, frisksmurte sandwich eller en udsøgt tallerken med delikate spanske delikatesser direkte fra vores spanske køkken. Som et sødt punktum på eftermiddagen vil et stykke lækker kage eller frisk frugt uden tvivl være en skøn forfriskning efter en lang dag. Har I lyst, kan I runde dagen af med fyraftensøl- eller vin fra Chorines.

Mødeforplejning i København og Nordsjælland

Hos Chorines tilbyder vi mødeforplejning- og pakker til virksomheder i København og Nordsjælland. Men ønsker I at skabe en helt særlig oplevelse for udenlandske- eller udenbys deltagere, kan vi hjælpe jer med events i Københavnsområdet. Overrask jeres deltagere med guidede ture gennem København, hvor vi sørger for at vise H.C. Andersens ”Wonderful Copenhagen” helt særlige charme frem for gæsterne.

Vil I kræse ekstra om jeres mødedeltagere og give dem en sanselig oplevelse med hjem i bagagen, vil øl- og vinsmagning med Chorines som kaptajn være en oplagt mulighed. Vi samarbejder med de bedste vinleverandører i Danmark, så I er sikret smagsoplevelser i verdensklasse.

Bestilling af mødeforplejning fra Chorines

Drømmer I om at skabe et firmaarrangement i absolut særklasse? Så kontakt os, så vi sammen kan gøre jeres drømme til virkelighed. Og uanset om I ønsker mødeforplejning med frokost eller ønsker full service hele dagen igennem, kan vi skabe de perfekte rammer for jer.

Kontakt os på telefonnummer 2868 7422 eller send os en mail på: info@chorines-tapas.dk. I kan også udfylde nedenstående formular med jeres ønsker for mødeforplejningen, og så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe jer.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse