Paella ud af huset

Ønsker du at forkæle familie eller venner med krydrede og sanselige smagsoplevelser fra det spanske køkken? Så glem alt om at rejse mod sydens sol. Vi bringer nemlig smagen af Spanien hjem til jer. Hos Chorines tilbyder vi udsøgt paella ud af huset. Og vi tager naturligvis udgangspunkt i den klassiske valencianske paella, når vi skal tilberede himmerigsmundfulde til dig og dine gæster. Og du kan selvfølgelig få din paella, lige præcis som du ønsker.
se alle varianterne

Paella er smagen af Spanien

Skal I holde komsammen, hvor maden gerne må være lidt ud over det sædvanlige, så er Chorines paella til fest det oplagte valg. Med udgangspunkt i det stolte og traditionsrige spanske køkken, kreerer vi paella i topklasse, der vil få dine smagsløg til at danse flamenco af glæde.

Vi tilbyder paella catering i København og Nordsjælland. Og du kan med sindsro skænke al din opmærksomhed på dine gæster og glemme alt om stress og jag. Vi kommer nemlig ud til dig og laver maden, så du og dine gæster kan nyde et fuldkommen frisklavet sansebombardement.

På dagen stiller vi an med et stort gasblus, hvorpå vi tilbereder maden. Fra vi ankommer, til at I kan nyde den færdiglavede paella, går der cirka 2 timer. Men vi lover, det er ventetiden værd. I mellemtiden kan I se frem til at følge processen og nyde de aromatiske dufte fra panden, mens kokken tryller med de friske råvarer og laver kæmpe paella til festen.

Autentisk spansk paella catering

Vores paella er naturligvis tilberedt af de bedste spanske råvarer – håndplukket fra lokale leverandører. Og vi kan skræddersy jeres paella, så den passer lige præcis til jeres smagspræferencer. Vi gør alt for, at jeres aften bliver en spansk succes, og vi opfordrer jer til at lade jer forføre af de skønne dufte fra panden og nyde et køligt glas Sangria, mens paellaen tilberedes.

Det er en del af sanseoplevelsen at deltage i processen af tilblivelsen af paellaen. Og vi garanterer, at det bliver et tilløbsstykke, der indbyder til hyggelige samtaler. Og hvis I er heldige, giver vores kok jer et par gode fifs med på vejen, hvis I engang selv ønsker at give jer i kast med den spanske specialitet i jeres eget køkken.

Supplér jeres paella med tapas fra Chorines til forret

Ønsker du at skrue ekstra meget op for forkælelsen af dine gæster, vil en lækker spansk tapas uden tvivl udgøre prikken over i’et. Hos Chorines bestræber vi os på at lave mad i absolut topklasse, og vores tapas ud af huset er ingen undtagelse!

Servér et lækkert udvalg af faste eller fløjlsbløde oste, cremede aromatiske pestoer, knasende surdejsbrød og spanske autentiske specialiteter som chorizo og salchichon for dine gæster, mens I oplever paellaen blive tilberedt. Ønsker du et ekstra luksuriøst indslag på menuen, kan du tilmed servere vores delikate og smørbløde sortfodsskinke for dine gæster.

Læs mere om vores delikate tapas her. Vi sørger naturligvis for at skræddersy en menu, der passer til jeres behov og ønsker.

Vælg den rigtige vin til din paella

Når festen skal smage af sydens sol, så er det oplagt at fylde glassene med ditto drikkevarer. Vi anbefaler naturligvis at servere sangria for gæsterne, mens paellaen simrer lystig på panden.

Har du brug for inspiration til, hvad du ellers kan tilbyde dine gæster af drikkevarer? Så fortvivl ikke. Vi arbejder ikke bare med de bedste leverandører af råvarer til vores mad, vi samarbejder også med de bedste vinleverandører i Danmark. Og vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde frem til den helt rigtige vin til din paella, så noterne i vinen komplementerer retten – alt efter om du har valgt paella med kød, fisk eller skaldyr, eller om valget er faldet på en vegansk eller vegetarisk variant.

Paella catering i København og Nordsjælland

Skal festen med det spanske kulinariske islæt stå i København eller Nordsjælland, så lad Chorines kyndige kokke stå for jeres paella catering.

Vi sørger for at gøre aftenen uforglemmelig, så du kun skal tænke på at være vært for dine gæster og kan slippe alle tanker om madlavning. Vi lover, at det bliver en smagsoplevelse, I sent vil glemme.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra. – Malene
Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra. – Susan
Det bedste catering jeg har fået – alle mine gæster var vilde med menuen – den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra. – Bettina

Bestil paella catering fra Chorines her