Mad til fødselsdag og fest

Chorines giver dig den bedste fødselsdagsgave af dem alle: Smagsoplevelser så autentiske, at hjertet springer et slag over. Rendyrket kærlighed til de spanske råvarer, en blid aroma og æstetik helt uden sammenligning. Bestil spansk tapas som festmenu til din fødselsdag, så sørger vi for højeste kvalitet og serviceniveau.

se vores menu

Spansk festmenu bragt til dig

Vi udbringer spanske specialiteter fra vores base på Frederiksberg – i hjertet af København. Skal arrangementet foregå i Nordsjælland eller øvrige Sjælland, er vi som oftest i stand til at levere.

Kontakt os for at høre om dine muligheder for mad til fødselsdagen. Festmenuen kan bestå af alle dine spanske favoritter blandt vores håndplukkede udvalg. Råvarerne kommer direkte fra spanske lokale familier, der har dedikeret deres liv til kvalitetsskinker og vin.

Delikat mad til festen i København

Skal festen have et tema, så er Spanien et ideelt valg. Chorines sørger for berusende delikatesser, der smager som englene synger. De varme, eksotiske smagsnuancer og farver gør det spanske køkken til noget helt særligt. Maden er enkel, men yderst velsmagende og i sin helt egen klasse. Nyd spansk kvalitetsskinke og chorizo på nybagt flute – som aldrig før.

Bestil autentisk, spansk mad til fødselsdag og fest hos Chorines tapas catering til dig og dine gæster.

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi fik i lørdags fornøjelsen af Chorines lækre, lækre tapas til min datters barnedåb. Det var gennemført på alle måder, og blev rost af alle. Kan VARMT anbefales 

Irene lavede en super paella til vores havefest sidste sommer. Alle 50 gæster var meget fornøjede.

Vi bestilte en tapas menu + vin til 75 personer i anledning af vores bryllup. Chorines kom og forberedte alt et par timer før gæstene kom, så alle tapas var helt friske. Irene og de øvrige fra Chorines var meget venlige og effekive. Og alt var super flot. Alle gæster var meget glade for tapas.

Når man smager noget lækkert glemmer man det aldrig, tak fordi I giver os denne fornøjelse.

Det er den bedste kvalitet af spanske pølser og skinker, jeg har oplevet i de 26 år, jeg har boet i Danmark. Og glem ikke de søde sager… og oste… Det er en fornøjelse man ikke burde gå glip af.

Vi har fået verdens bedste paella fra Chorines. Super professionel kok og lækre råvarer og tapas. Irene er også mega sød!

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82