Mad til fødselsdag og fest

Chorines giver dig den bedste fødselsdagsgave af dem alle: Smagsoplevelser så autentiske, at hjertet springer et slag over. Rendyrket kærlighed til de spanske råvarer, en blid aroma og æstetik helt uden sammenligning. Bestil spansk tapas som festmenu til din fødselsdag, så sørger vi for højeste kvalitet og serviceniveau.

se vores menu

Spansk festmenu bragt til dig

Vi udbringer spanske specialiteter fra vores base på Frederiksberg – i hjertet af København. Skal arrangementet foregå i Nordsjælland eller øvrige Sjælland, er vi som oftest i stand til at levere.

Kontakt os for at høre om dine muligheder for mad til fødselsdagen. Festmenuen kan bestå af alle dine spanske favoritter blandt vores håndplukkede udvalg. Råvarerne kommer direkte fra spanske lokale familier, der har dedikeret deres liv til kvalitetsskinker og vin.

Delikat mad til festen i København

Skal festen have et tema, så er Spanien et ideelt valg. Chorines sørger for berusende delikatesser, der smager som englene synger. De varme, eksotiske smagsnuancer og farver gør det spanske køkken til noget helt særligt. Maden er enkel, men yderst velsmagende og i sin helt egen klasse. Nyd spansk kvalitetsskinke og chorizo på nybagt flute – som aldrig før.

Bestil autentisk, spansk mad til fødselsdag og fest hos Chorines tapas catering til dig og dine gæster.

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer . Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82