Tapas til fødselsdag

Chorines giver dig den bedste fødselsdagsgave af dem alle: En smagsoplevelse så autentisk og spændende, at hjertet springer et slag over. Rendyrket kærlighed til de spanske råvarer, en blid aroma og æstetik helt uden sammenligning, er det du kan forvente fra Chorines. Bestil spansk tapas som fødselsdagsmenu til din fødselsdag, så sørger vi for højeste kvalitet og serviceniveau.

se vores menu

Spansk festmenu bragt til dig

Råvarer i et køkken betyder alt! Spørg en hvilken som helst kok på planeten, og de vil fortælle, at deres udgangspunkt altid bliver bedre med de rigtige råvarer. Det er et udgangspunkt, som vi har taget til os og som er blevet et princip, vi lever efter, når vi sammensætter vores menu. Råvarerne kommer direkte fra spanske lokale familier, der har dedikeret deres liv til kvalitetsskinker og vin.

Processen mod topkvalitet på råvarer er lang og ofte kompliceret. Om det er at fremme smagen på en tomat til det ypperste, eller bruge sin kærlighed til den færdige vin, til at pleje de druer, den laves på. Uanset råvaren, har alle vores leverandører en ting til fælles – kompromisløs jagt på det bedste resultat.

Vi udbringer spanske specialiteter fra vores base på Frederiksberg – i hjertet af København. Skal arrangementet foregå i Nordsjælland eller øvrige Sjælland, er vi som oftest i stand til at levere.

Kontakt os for at høre om dine muligheder for mad til fødselsdagen. Fødselsdagsmenuen kan bestå af alle dine spanske favoritter blandt vores håndplukkede udvalg.

DELIKAT MAD TIL FØDSELSDAGEN I KØBENHAVN

Skal fødselsdagsfesten have et tema, så er Spanien et ideelt valg. Teamet kan bruges i invitationer, underholdning mm. men kan selvfølgelig også blot være temaet på maden til gæsterne.
Uanset hvor meget fødselaren ønsker temaet skal udfoldes, så garanterer Chorines for berusende spanske delikatesser, der smager som englene synger. De varme, eksotiske smagsnuancer og farver gør det spanske køkken til noget helt særligt. Maden er enkel, men yderst velsmagende og i sin helt egen klasse. Nyd spansk kvalitetsskinke og chorizo på nybagt flute – som aldrig før.

Hvis du også skulle ønske, at dine gæster får noget ekstra godt til ganen, så er vi også leveringsdygtige i spanske vine, der selvfølgelig er udvalgt til at komplimentere vores tapasmenu. Spanske vine er ofte i den kraftige ende og let krydrede i smagen, og det er noget der virkelig går godt i spænd med de smagsnuancer det spanske køkken lokker med. Bestil autentisk, spansk mad til fødselsdagsfesten hos Chorines – tapas catering til dig og dine gæster.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse