Ekstravagant tapas catering

Vi står for tapas leveringer til både privatpersoner og erhverv

Hvis du står over for at skulle planlægge et virksomhedsevent, eller hvis du som privatperson har brug for catering af lækker spansk mad, skal du vælge at få tapas catering fra hos. Her hos Chorines har vi nemlig blandt andet stort fokus på, at hver tapasmenu er tilpasset til den enkelte kunde, og det gælder, uanset om kunden er privatkunde eller erhvervskunde.

Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Vi står for tapas leveringer til både privatpersoner og erhverv, og oplagte ting, som vi derfor kan levere tapas til, er eksempelvis:

Spansk tapas catering

De tre sidste på listen er særligt oplagte for virksomheder, men det kan også være, at du som privatperson gerne vil afholde reception i forbindelse med jubilæum eller en anden særlig begivenhed.

Der er mange muligheder for at anvende vores cateringservice, sådan at du kan få lige præcis den type tapas til det event eller særlige lejlighed, som du gerne vil afholde.

Vi tager en snak med vores kunder, og sammen med kunden finder vi frem til, hvordan menuen skal sammensættes. Du skal blot tage stilling til, hvor mange kuverter du har brug for, og så klarer vi resten. Det kan dog også være, at du har en helt klar idé om, hvad du ønsker, at din tapas levering skal omfatte, og i så fald hjælper vi dig med at få dine tapasønsker til at gå i opfyldelse, så du får noget lige præcis efter dine konkrete ønsker.

Tapas catering – varm eller kold

Som regel kan tapas serveres kold, men det er op til dig, om du gerne vil have maden leveret kold eller varm. Hvis du har særlige ønsker til en bestemt menu, lytter vi til dem, og så skal vi nok finde ud af, om vi skal hjælpe dig med anretningen, eller om du selv klarer det.

Spansk tapas catering

Når du får tapas catering fra os, kan du dog sagtens regne med, at vi har anrettet maden fint på bakker, og så kan du nemt servere tapas cateringen som buffet, eller også kan du selv lave mindre anretninger, så hver gæst eller deltager får portionsanrettet tapas. Mad der kan/skal opvarmes leveres på foliebakker, så de er nemme at putte i ovnen.

Tapas forbindes måske ofte med tynde skiver pølse, men hvis du spørger os, er tapas meget mere end dét. Vi kan nemlig levere tapas ud af huset til den lille sult, som dejlig mættende kombi eller som den store og ekstravagante menu. Eksempelvis er vores tapas catering inden for kategorien “en dejlig mættende kombi” med følgende madvarer:

  • Pintxos
  • Udskæringer fra sortfodsgris
  • Oste med brød
  • Mandler
  • Oliven
  • Salsa
  • Baguette og picos

Selvom tapas måske af mange anses for at være blot en lille smule mad, som man deles om i form af en buffet, så er det ikke tilfældet hos os. Vi sørger nemlig for, at der er rigeligt med mad, sådan at folk bliver mætte. Det kræver selvfølgelig, at du har valgt en menu, som ikke blot er til den lille sult.

Ønsker du en tapas catering-kok og bordopdækning?

Når du får tapas ud af huset fra Chorines på Frederiksberg, kan du frit vælge, om du gerne vil have en kok med, som står for at varme og eventuelt tilberede maden på stedet. Eksempelvis havde en kunde glæde af, at en af vores medarbejdere tilberedte kroketter til kundens fest, sådan at de var helt friske og nylavede.

Vi er åbne over for antallet af kuverter. Kontakt os for at høre om dine muligheder. Du kan ringe til os på telefonnummer 2868 7422, hvor vi altid står klar med den rette rådgivning ift. dine konkrete ønsker.

I god tid inden dit event eller din fest afholdes, sørger vi for at afdække dine behov, sådan at du får de allerbedste betingelser for, at alt forløber som det skal. Da vi er fleksible, kan vi eksempelvis justere det endelige antal af kuverter få dage, før festen eller virksomhedseventet afholdes, men vi foretrækker selvfølgelig, at vi kender de vigtigste informationer i god tid. På den måde kan vi give dig den bedste service og vores indkøbere og kokke de bedste forudsætninger for at undgå madspild.

Vi hjælper dig med at skabe den perfekte fest med tapas ud af huset

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Når du skal holde en fest, vil du sikkert bare gerne have, at alt er perfekt, og at du ikke skal bekymre dig om mere end højest nødvendigt. Derfor sørger vi gerne for både anretning, borddækning og opvarmning/klargøring af maden, hvis du ønsker det.

Foruden den høje grad af service og fleksibilitet i vores måde at arbejde på er der også mange andre gode grunde til at vælge os til tapas catering, når du skal holde fest eller sørge for mad til andre lejligheder. Sammen med dig finder vi ud af både menu, mængde, antal kuverter og eventuelle ønsker til kok og borddækning. Vi vil gøre vores bedste for, at du får den perfekte fest.

Mange af vores kunder giver udtryk for, at de gerne vil benytte os til catering igen, og at maden både var velsmagende, flot anrettet og at der var nok.

Hvis du gerne vil læse de rosende ord fra vores kunder, kan du klikke dig ind på Trustpilot. Vi har en gennemsnitlig vurdering på 4,5 ud af 5, og vi vil rigtig gerne have endnu flere anmeldelser.

Har du brug for tapas catering til virksomhedsevents?

Foruden at tilbyde tapas levering til privatpersoner, så leverer vi også gerne tapas til virksomheder. Det kan eksempelvis være i form af bespisning til konferencer eller receptioner. Receptioner og konferencer betyder ofte, at der er tale om mange kuverter, og det kan vi sagtens klare. Vi vil også gerne tilbyde tapas catering til mindre virksomheder, der blot har brug for forplejning til møder.

Virksomhedsevents kan være de tre typer, som vi har nævnt her, men det kan også være mange andre ting. Det kan være, at I har lyst til at prøve noget nyt til fredagsbaren, eller måske har I spist en stor frokost og vil bare gerne have et let måltid mad sidst på arbejdsdagen.

 

Ring eller skriv til os for at høre, hvordan du og dine kolleger eller samarbejdspartnere kan få lækker tapas som catering. Her hos Chorines står vi klar til at svare på spørgsmål om tapas og de services, vi tilbyder.

Ring i dag på 28 68 74 22 og fortæl os om dit næste arrangement

Tapas catering fra et spansk køkken på Frederiksberg

Selvom vores firma er placeret i Danmark – nærmere bestemt på Frederiksberg – så går vi højt op i spansk mad, spanske traditioner og den gode råvarekvalitet. Derfor får du – når du bestiller tapas catering fra os – kvalitetsmad med fokus på velsmagende, mættende mad og autenticitet.

For os er det meget vigtigt at fremme spanske traditioner og madvaner, og derfor skriver vi blandt andet om disse ting i vores blog. Læs for eksempel om smag og traditioner i det spanske køkken.

Vi tilbyder flere løsninger indenfor catering: Fest, receptioner, bryllup, fødselsdage. Kort sagt – vi møder op til dit næste arrangement. Ring i dag på 28 68 74 22.

Hvis du gerne vil bestille tapas catering til enten familie, venner, kolleger eller samarbejdspartnere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at sammensætte en menu, som imponerer dig og dine gæster/kolleger.