Mad til konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for både hovedpersonen, de stolte forældre og gæsterne, der er inviteret. Vi gør dagen rig på smag og æstetik, når vi sammensætter den helt rette konfirmationsmiddag bestående af de mest udsøgte spanske skinker, pølser, patéer, oliven, vin og meget mere. Byd det spanske køkken indenfor og lad Chorines stå for mad til konfirmationen i København og det sjællandske.

se vores menu

Spansk mad til konfirmation i København

Skal det være den klassiske 3-retters med suppe, steg og is, der serveres til sønnens eller datterens konfirmation? Eller skal dagen opgraderes en smule med autentisk, spansk tapas fra lokale familier i Spanien? Hos Chorines får du spanske specialiteter af højeste kaliber. Forvent det bedste – høj kvalitet, højt serviceniveau og et væld af nye, krydrede smagsoplevelser, du ikke vil være foruden.

Tapas catering på den store dag

Kig dig omkring her på hjemmesiden for at få et indtryk af, hvad du kan forvente, når du bestiller spansk tapas catering til konfirmationen. Vi lytter til ethvert ønske og fortæller om de enkelte råvarer for til sidst at bringe jer en velsammensat spansk konfirmationsmenu.

Kontakt os i dag, så vi kan sætte et kryds i kalenderen og sammensætte en tapasmenu, der matcher jeres behov.

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer . Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82