Mad til konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for både hovedpersonen, de stolte forældre og gæsterne, der er inviteret. Vi gør dagen rig på smag og æstetik, når vi sammensætter den helt rette konfirmationsmiddag bestående af de mest udsøgte spanske skinker, pølser, patéer, oliven, vin og meget mere. Byd det spanske køkken indenfor og lad Chorines stå for mad til konfirmationen i København og det sjællandske.

se vores menu

Spansk mad til konfirmation i København

Skal det være den klassiske 3-retters med suppe, steg og is, der serveres til sønnens eller datterens konfirmation? Eller skal dagen opgraderes en smule med autentisk, spansk tapas fra lokale familier i Spanien? Hos Chorines får du spanske specialiteter af højeste kaliber. Forvent det bedste – høj kvalitet, højt serviceniveau og et væld af nye, krydrede smagsoplevelser, du ikke vil være foruden.

Tapas catering på den store dag

Kig dig omkring her på hjemmesiden for at få et indtryk af, hvad du kan forvente, når du bestiller spansk tapas catering til konfirmationen. Vi lytter til ethvert ønske og fortæller om de enkelte råvarer for til sidst at bringe jer en velsammensat spansk konfirmationsmenu.

Kontakt os i dag, så vi kan sætte et kryds i kalenderen og sammensætte en tapasmenu, der matcher jeres behov.

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Vi fik i lørdags fornøjelsen af Chorines lækre, lækre tapas til min datters barnedåb. Det var gennemført på alle måder, og blev rost af alle. Kan VARMT anbefales 

Irene lavede en super paella til vores havefest sidste sommer. Alle 50 gæster var meget fornøjede.

Vi bestilte en tapas menu + vin til 75 personer i anledning af vores bryllup. Chorines kom og forberedte alt et par timer før gæstene kom, så alle tapas var helt friske. Irene og de øvrige fra Chorines var meget venlige og effekive. Og alt var super flot. Alle gæster var meget glade for tapas.

Når man smager noget lækkert glemmer man det aldrig, tak fordi I giver os denne fornøjelse.

Det er den bedste kvalitet af spanske pølser og skinker, jeg har oplevet i de 26 år, jeg har boet i Danmark. Og glem ikke de søde sager… og oste… Det er en fornøjelse man ikke burde gå glip af.

Vi har fået verdens bedste paella fra Chorines. Super professionel kok og lækre råvarer og tapas. Irene er også mega sød!

Med et kæmpe udvalg af lækre spanske delikatesser og vin er chorines et af mine yndlingssteder at købe noget lækkert til gaver og fester.

Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82