Mad til konfirmation

Konfirmationen er en stor dag for både hovedpersonen, de stolte forældre og gæsterne, der er inviteret. Vi gør dagen rig på smag og æstetik, når vi sammensætter den helt rette konfirmationsmiddag bestående af de mest udsøgte spanske skinker, pølser, patéer, oliven, vin og meget mere. Byd det spanske køkken indenfor og lad Chorines stå for mad til konfirmationen i København og det sjællandske.

se vores menu

Skal det være den klassiske 3-retters med suppe, steg og is, der serveres til sønnens eller datterens konfirmation? Eller skal dagen opgraderes en smule med autentisk, spansk tapas fra lokale familier i Spanien? Hos Chorines får du spanske specialiteter af højeste kaliber. Forvent det bedste – høj kvalitet, højt serviceniveau og et væld af nye, krydrede smagsoplevelser, du ikke vil være foruden.

En konfirmation er en af de helt store begivenheder i et ungt menneskes liv, der altid vil blive husket. Her spiller menuen en stor rolle, og vi kan hjælpe med at skræddersy den helt rigtige menu, nøjagtigt som konfirmanden måtte ønske det, og ud fra jeres budget.
Vi kan yderligere hjælpe med vin og serveringspersonale, så i ikke skal tænke på andet end at nyde dagen og fejre festens midtpunkt. Vi stiller det hele op, og sørger for at alt ser lækkert ud i de valgte omgivelser. 

Paella:

Spansk mad kan noget helt specielt, og vi leverer også af andre specialiteter end blot tapas. Ønsker I en helt traditionel spansk oplevelse, så tilbyder vi også Paella på ægte spansk maner. Vi stiller det hele op, og både laver og serverer den herlige mad for jer og jeres gæster. Paella kan både serveres alene eller kombineret med flere små tapas anretninger. Et fremragende og anderledes valg, men helt perfekt til mange gæster, hvis vi selv skal sige det.

Pris for Paella: 250 kr. pr. kuvert. 

RÅVARER FRA ØVERSTE HYLDE 

Det spanske køkken har nogle af de mest eventyrlige, varme og eksotiske smage, og vi har specialiseret os i at kunne levere det absolut bedste inden for denne gren af gastronomien.

Ost, brød og saltet, røget skinke eller pølser er en klassiker. Men med de rigtige råvarer tager vi det klassiske til nye højder og leverer en madoplevelser så englene synger. Alle vores råvarer er håndplukkede og specielt udvalgte, ikke bare til at skulle smage godt, men også for at fremhæve hinandens kvaliteter. Små simple retter kan være en eksplosion af velsmag med de rigtige råvarer, og det er hvad du kan forvente fra vores tapas menu, der er som lavet til en konfirmation

Tapas catering på den store dag

Kig dig omkring her på hjemmesiden for at få et indtryk af, hvad du kan forvente, når du bestiller spansk tapas catering til konfirmationen. Vi lytter til ethvert ønske og fortæller om de enkelte råvarer for til sidst at bringe jer en velsammensat spansk konfirmationsmenu.

Kontakt os i dag, så vi kan sætte et kryds i kalenderen og sammensætte en tapasmenu, der matcher jeres behov.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse