Tapas takeaway på Frederiksberg

Elsker du tapas og takeaway? Det er en rigtig god kombination og vi kan heldigvis hjælpe dig. Hvis du tilmed er bosiddende på Frederiksberg eller omegn, er det næsten et match made in heaven.

Chorines Tapas din leverandør af tapas takeaway på Frederiksberg

Spansk tapas catering

Her hos Chorines Tapas laver vi både store og små spanske menuer med glæde og kærlighed. Alt sammen kan bestilles som takeaway.

Vi er af den overbevisning at det spanske køkken fortjener mere opmærksomhed. I vores optik kan spansk mad, sagtens konkurrere med for eksempel det italienske, det asiatiske og det mellemøstlige.

Vi kender det spanske køkken for:

  • Groft og enkelt tilberedt
  • Meget fisk, kød og brød samt mange frugter, grøntsager og krydderier
  • Hyppig brug af olivenolie
  • Sammenkogte retter

Alt dette har vi brudt ned på vores simple menukort som vi håber, er inspirerende for dig.

Tapas takeaway til en fest eller konference på Frederiksberg

Tapas som takeaway er oplagt både for privatpersoner og erhvervslivet. Vi laver gerne forskellige typer af tapas som takeaway, så du kan nyde det til bryllupper, konfirmationer samt virksomhedsevents som konferencer og receptioner.

Det kan være, at du har en kollega, som har 10-års-jubilæum i virksomheden, og i den anledning er det oplagt at bestille tapas takeaway, som er nemt at servere og sagtens kan anrettes til enkeltpersoner eller som buffet.

Det kan også være du bestiller tapas takeaway til for eksempel en rund fødselsdag, enten som hovedret eller som natmad, hvor folk ikke længere er så sultne. I så fald kan du vælge en pakke med tapas der er beregnet til den lille eller den store sult. Vi tilbyder nemlig tapas takeaway i nøjagtigt de mængder som passer til dit behov.

Spansk tapas kærlighed til Frederiksberg folket

Selvom vores catering er placeret på Frederiksberg, er du mere end velkommen uanset hvor du måtte bo på Sjælland eller måske på den anden side af Øresund. Hvis du eksempelvis bor eller arbejder i centrum af København, er det oplagt at bestille tapas som takeaway. Så kan du hente det enten på vej til eller fra arbejde.

Hvis du ser på vores kunders anmeldelser af vores lækre tapas, tør vi godt love dig, at det er værd at lægge turen forbi for at få tapas takeaway fra vores spanske køkken.

Netop fordi vi gerne vil lave tapas som takeaway til både københavnere og andre sjællændere samt til folk, der gerne krydser Øresundsbroen for at få tapas hos os, så er det en fordel, at vores speciale er tapas. Vores tapas kan ofte sagtens serveres kold, og det betyder, at der ikke sker noget ved, hvis du skal køre et stykke tid, inden du når hjem, eller hvor du end skal bruge din bestilte tapas.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Bestil din tapas takeaway fra spanskinspireret restaurant på Frederiksberg

Her hos Chorines Tapas er det spanske køkken vores omdrejningspunkt, og selvom tapas er vores hovedfokus, laver vi også andre spanske retter. Vi tilbyder eksempelvis paella, som kan være et rigtig godt supplement til vores klassiske tapas takeaway-menu.

Uanset om du er til brød, kød, oste eller noget helt andet, kan du helt sikkert sammensætte en tapasmenu, der matcher dine ønsker. Du kan også få vores hjælp til at sammensætte de madvarer, der skal indgå i tapasmenuen.

Kontakt os for at høre om dine muligheder for at få tapas takeaway på Frederiksberg og omegn. Ring til os på telefonnummer 2868 7422. Vores tapas får rigtig meget ros på Trustpilot, og flere kunder fremhæver eksempelvis, at korrespondancen med os er fyldestgørende og hurtig.

Vores høflige og kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at tage i mod dig og få dine ønsker til tapas takeaway opfyldt. Sammen med dig skal vi nok sørge for at lave den helt perfekte tapas takeaway.

Ring i dag på 28 68 74 22 og fortæl os om dit næste arrangement