Tapas takeaway københavn

Hvis du både elsker tapas, gerne vil have mad som takeaway og i øvrigt bor i København eller omegn, så er det oplagt at bestille tapas takeaway hos os. Her hos Chorines Tapas laver vi nemlig gerne både store og små menuer, der kan fås som takeaway.

Nyd autentisk tapas takeaway hos Chorines Tapas i København og omegn

Spansk tapas catering

Sammenlignet med eksempelvis det danske eller det italienske køkken, er det spanske køkken – især tapas – et oplagt valg. Mad serveres ofte varm, men hvis du gerne vil have herlig spansk mad, som både kan serveres varm eller kold, skal du købe tapas takeaway hos os.

Uanset hvor på Sjælland du bor, er du velkommen til at bestille tapas takeaway hos os. Men hvis du eksempelvis bor og arbejder i centrum af København, er det oplagt at bestille tapas hos os som takeaway. Så kan du hente det enten på vej til eller fra arbejde.

Vi tilbyder flere løsninger indenfor catering: Fest, receptioner, bryllup, fødselsdage. Kort sagt – vi møder op til dit næste arrangement. Ring i dag på 28 68 74 22.

Tapas takeaway tilbydes i København og omegn

Da vores virksomhed ligger på Frederiksberg, er vi centralt beliggende i forhold til ikke blot københavnere men også til andre sjællændere, der bor i området. Vi vil også gerne lave tapas til takeaway for danskere, svenskere eller andre nationaliteter, der er bosiddende i Malmø eller andre byer tæt på Øresundsbroen.

Hvis du kigger vores kunders anmeldelser af vores lækre tapas, så tør vi godt love dig, at det er værd at tage turen over Øresund for at få tapas takeaway fra vores spanske køkken.

Bor du andre steder på Sjælland, tør vi derfor også godt sige, at det vil være køreturen værd for dig. Så kan du få glæde af vores lækre spanske tapas, selvom du eksempelvis bor i Hedehusene, Roskilde eller Stenløse.

Netop fordi vi gerne vil lave tapas som takeaway til både københavnere og andre sjællændere samt til folk, der gerne krydser Øresundsbroen for at få tapas hos os, så er det en fordel, at vores speciale er tapas. Tapas kan nemlig ofte sagtens serveres kold, og det betyder, at der ikke sker noget ved, hvis du skal køre et stykke tid, inden du når hjem, eller hvor du end skal bruge tapas takeawayen.

Tapas takeaway til en fest eller konference i København

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Tapas som takeaway er oplagt til både privatpersoner og erhverv. Vi laver gerne forskellige typer af tapas som takeaway, og derfor kan du have glæde af tapas takeaway til både bryllupper og konfirmationer såvel som til virksomhedsevents såsom konferencer og receptioner.

Det kan være, at du har en kollega, som har 20-års-jubilæum i virksomheden, og i den anledning er det oplagt at bestille tapas takeaway, som er nemt at servere, og som sagtens kan anrettes til enkeltpersoner eller som buffet. Hvis du vælger at servere din tapas takeaway som buffet til et firmajubilæum, kan du nemt gøre det kort før fyraften, og så kan folk selv bestemme, om de vil have lidt eller meget. På den måde tilgodeser du, at det ikke er alle, der er så sultne, hvis de eksempelvis har spist en stor frokost.

Foruden at lave tapas til virksomheder laver vi som sagt også tapas som takeaway til privatpersoner. Det er en fordel for dig at kunne komme forbi vores virksomhed og få velsmagende spansk tapas med videre, som du enten kan servere, som den er (vi anretter maden for dig på foliebakker), eller også kan du lave dine egne anretninger.

Når du bestiller tapas takeaway til for eksempel en rund fødselsdag, kan det være oplagt som natmad, hvor folk ikke længere er så sultne. I så fald kan du vælge en pakke med tapas, der er beregnet til den lille sult. Vi tilbyder også tapas med et større udvalg og i større mængder, og dermed kan du også sagtens bruge tapas som hovedret.

Det er dermed op til dig, om du vil servere tapas som morgenmad, frokost, mellemmåltid, forret, hovedret, dessert eller natmad.

Bestil tapas takeaway fra spanskinspireret restaurant i København

Her hos Chorines Tapas er det spanske køkken vores omdrejningspunkt, og selvom tapas er vores hovedfokus, laver vi også andre spanske retter. Vi tilbyder eksempelvis paella, som kan være et rigtig godt supplement til vores klassiske tapas takeaway-menu.

Hvad enten du er til brød, kød, oste eller noget helt andet, så kan du helt sikkert sammensætte en tapasmenu, som matcher dine ønsker. Du kan også få vores hjælp til at sammensætte de madvarer, der skal indgå i tapasmenuen.

Kontakt os for at høre om dine muligheder for at få tapas takeaway i København og omegn. Ring til os på telefonnummer 2868 7422. Vores kommunikation får masser af ros, og flere kunder fremhæver eksempelvis, at korrespondancen med os er fyldestgørende og hurtig.

Vores høflige og kompetente personale står klar til at tale med dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine ønsker til tapas takeaway opfyldt. Sammen med dig skal vi nok sørge for at lave den helt perfekte tapas takeaway.