Tapas til studenterfest

Tre lange og hårde år på gymnasiet nærmer sig sin afslutning, og nu skal der være fest. Venner og familie kommer for at fejre den nyudsprungne student, og der skal selvfølgelig serveres en lækker middag for selskabet. Gør dagen uforglemmelig med en personligt sammensat tapas menu fra Chorines, bestående af de mest udsøgte små retter fra det spanske køkken. Et perfekt match til en helt speciel sommeraften.

se vores menu

De bedste råvarer

Når studenterhuen bliver sat på hovedet af festens hovedperson, skal fedekalven også slagtes. God mad har evnen til at tage en speciel begivenhed til nye højder, og Chorines’ tapas menu kan gøre præcis det. Det spanske køkken har nogle af de mest eventyrlige, varme og eksotiske smage, og vi har specialiseret os i at kunne levere det absolut bedste inden for denne gren af gastronomien.

Vi sætter en ære i at kvaliteten på vores mad er af højeste standard, og kun de bedste råvarer bliver brugt i vores anretninger. Eksempelvis kan du nyde vores skinke, chorizo og salchichon fra de legendariske Iberico grise, der for altid vil ændre dit syn på hvor godt disse klassiske spanske delikatesser kan smage. Iberico grisen, også kaldet sortfodsgrisen, går frit rundt i de spanske skove og roder i jorden efter agern, der er dens yndlingsspise. Kosten og det stressfrie liv giver kødet en enestående marmorering og en dybde i smagen, som er så fortryllende at du ikke drømmer om det.

Denne kvalitet er noget vi lever og ånder for at finde i alle vores råvarer. Små simple retter kan være en eksplosion af velsmag med de rigtige råvarer, og det er hvad du kan forvente fra vores tapas menu, der nærmest er skræddersyet til en studenterfest.

Tapas catering på den store dag

Kig dig omkring her på hjemmesiden for at få et indtryk af, hvad du kan forvente, når du bestiller spansk tapas catering til studenterfesten. Vi lytter til ethvert ønske og fortæller om de enkelte råvarer for til sidst at bringe jer en velsammensat spansk studenterfest menu.

Kontakt os i dag, så vi kan sætte et kryds i kalenderen og sammensætte en tapasmenu, der matcher jeres behov.

Nyd tiden med dine gæster

Det er en begivenhed der skriger frihed og glæde, og som for altid vil være foreviget hos studenten, de stolte forældre og alle der er med til at fejre denne milepæl i et ungt menneskes liv. Til en studenterfest er luksuriøs tapas fra Chorines et genialt valg.

Det er en aften med mange gæster, der kommer på forskellige tidspunkter, og studenter der kommer og går fra et studentergilde til et andet. En tapas buffet med en masse små lækre retter, er lige til at gå til for alle, på alle tidspunkter. Vi leverer ovenikøbet det hele lige til døren, så du kan få maksimal tid til at nyde denne glædens dag med dine gæster. Vi udbringer vores spanske delikatesser direkte fra vores restaurant i hjertet af København, og skal du holde fest i det sjællandske er vi oftest i stand til at levere.

Kontakt os for at høre om dine muligheder for levering til din studenterfest, hvor menuen kan sammensættes fuldstændig efter studentens ønske.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Virkelig lækre tapas, og rigtig søde mennesker. Vi havde bestilt fem slags tapas med charcuterie til vores bryllup og alle var så tilfredse (og mætte) efter. Helt igennem eminent! Vi kan varmt anbefale at bestille mad herfra.

- Malene

Lækker lækker mad, ægte spansk mad, med den dygtige kok Irene fra Spanien.

- Katiuska

Alle var virkelig begejstret over maden til Sophias 18 års fødselsdag sidste år i februar hvor vi fik tapas fra Chorines

- Vibeke

Super veltilberedt tapas! Alle gæsterne var begejstrede og nævnte adskillige gange under spisning hvor meget de nød maden. Meget fin mailkommunikation omkring bestillingen og levering til den aftalte tid.

- Berit

Jeg har brugt Chorines både til firmaarrangementer og privat med stort succes. Med Irene kan alt lad sig gøre og altid med en smil. Super kvalitet i hendes spanske produkter og den bedste service.

- Maria

Det bedste catering jeg har fået - alle mine gæster var vilde med menuen - den var udsøgt og mættende og super service. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

- Bettina

Gæsterne taler stadigvæk om Chorines tapas, som de fik til Majas studentergilde sommeren 2020. Det er ved at være et halvt år siden og må derfor betegnes som det helt rigtige valg!

- Flemming

Super lækker og meget delikat anrettet. Bestilte tapas til 30 mennesker, og alle var enige om at, det var meget delikat. Vi fik både til “kød spisere” og vegetarer. Skønne oste og lækker pesto. Vores største anbefaling herfra.

- Susan

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse