Catering til jeres firmafest

Hos Chorines gør vi det nemt for jer at planlægge næste firmafest i København eller øvrige Sjælland. Vi står for udbringning af lækker, spansk tapas, og alt I skal gøre er at følge temaet til dørs med spansk stemning og autentisk hygge. Den spanske mad er rig på smagsnuancer og varme farver – enkelt, men yderst delikat.

Mad til firmafest i København

Vælger I Chorines, får I højeste kvalitet og serviceniveau. Vi gør en dyd ud af at lytte til jeres ønsker og fortælle om vores produkter, der er håndplukkede hos lokale familier i Spanien. Firmafesten skal være en succes, og med delikatesser fra Chorines er I godt på vej til en fuldendt aften, der smager af mere.

Vi har kapacitet til at kunne lave catering for op til 300 personer, så ingen opgave er for stor til os!

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud:

Ring 2868 7422 eller mail info@chorines-tapas.dk

Spansk firmafest ud af huset

Vi leverer firmafesten i form af autentiske smagsoplevelser direkte fra Spanien. Bestil spansk tapas catering og glæd jer til kvalitetsskinker, krydrede chorizopølser, smagfulde oste, lækre oliven, tapenade, paté, vin og meget mere.

Det spanske køkken har meget at byde på, og sammen med jer komponerer vi en menu, der løfter jeres firmafest til nye gourmetmæssige højder.

Hos os har vi stor erfaring med at lave tapas og paella til alle typer arrangementer – om det er lette anretninger til en reception eller det helt store bord til firmaets sommerfest.

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Spansk tapas catering
Bliv forført af de lækreste, spanske skinker, udsøgte pølser og oste, paté, vin, oliven og vores mange andre råvarer, der er i en klasse for sig.
Spansk tapas catering

Vores vvs virksomhed Christensen og Berg A/S bestilte julekurvene til alle vores medarbejdere, og de blev modtaget med store glæde. Indhold i julekurvene var meget varieret og bestemt meget lækkre.

Servicen fra Chorines har været meget professionel og venlig. Private har jeg købt forskellige delikatesser, både til os selv og til venner, og det smager

Chorines leverede en nærværende og delikat smagsoplevelse ved bogudgivelsen ved forfatter Maria Luisa Bombal. Anretningen var flot og veltilrettelagt med de lækreste spanske delikatesser. Publikum fik bl.a. iberisk sortfodsskinke der smagte fremragende, chorizo- og salchichónpølser, manchego-ost og smagfuldt chokolade. Den gode smag og flotte anretning, sammen med Irene’s ihærdighed, punktlighed og udstråling, var medtil at gøre

Vi hjælper dig i mål med din næste catering oplevelse


Chorines betyder menneskelig kontakt, ydmyghed og arbejdsomme mennesker.

Navnet hentyder til en familie i en lille landsby ved Ávila i Spanien, hvor flere generationer har lavet områdets bedste chorizos. Vores formål er at behandle vores kunder som vores familie, fremvise nye produkter og opskrifter samt fremme de spanske værdier og traditioner.

Chorines er et symbol på et udvalg af den højeste kvalitet fra Spanien. Vores produkter tager dig med til en verden, hvor dufte, farver og unikke smagsoplevelser smelter sammen og betager hver af dine fem sanser.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Nordre Fasanvej 147, 2000 Frederiksberg

CVR: 36 39 85 82