Tapas takeaway

Hvis vi siger tapas, tænker du måske ‘fintskåret kødpålæg’. Men her hos Chorines på Frederiksberg er tapas meget mere end dét. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af fødevarer, når du gerne vil have tapas takeaway.

Vi tilbyder tapas både som takeaway og som catering, men her har vi særligt fokus på tapas takeaway, og hvad der er fordelene ved dét.

Spansk tapas catering

En af fordelene ved tapas takeaway er blandt andet, at du kan komme forbi og hente den lækre mad, når det passer dig. Vi giver dig besked om det, når din tapas er klar til at blive afhentet, og så kan du eksempelvis komme forbi vores firmaadresse, når du kører hjem fra arbejde.

Hvis du ønsker, at vi skal levere din tapas-menu til dig og dine gæster eller kolleger, er det også en mulighed. I så fald kan du klikke dig ind på vores side om tapas catering.

Vores sortiment inden for lækker tapas takeaway omfatter ikke blot grisekød af forskellig art men også herlige, fyldige oste, vine, brød og andre smagfulde spanske madvarer. Du har mulighed for at sammensætte din personlige menu, så du får lige præcis de typer af madvarer, som du gerne vil have, men du kan også overlade menu-sammensætningen til vores kyndige personale, som er mestre i at kombinere kød, brød og oste m.m. fra Spanien.

Vi tilbyder flere løsninger indenfor catering: Fest, receptioner, bryllup, fødselsdage. Kort sagt – vi møder op til dit næste arrangement. Ring i dag på 28 68 74 22.

Uanset om du mangler tapas takeaway til hverdag eller fest, har vi et godt udvalg af spanske fødevarer, som vi hellere end gerne vil klargøre til dig, så du kan afhente din tapas hos os.

Hvis du har særlige ønsker til for eksempel en temafest, hjælper vi dig gerne ved at lave en tapasmenu, som passer til temaet. Vi er dog særligt kompetente, når det gælder et spansk tema, da de fødevarer, som vi importerer og tilbereder, kommer fra Spanien.

Skal du afholde en spanskinspireret fest, eller har du blot lyst til spansk tapas takeaway til hverdag, er vi derfor det oplagte valg. Hvis der er tale om en fest med spansk tema – for eksempel en studenterfest eller en rund fødselsdag – så kan vi både lave spansk tapas og spansk paella til dig og dine gæster.

Som sagt tilbyder vi også tapas takeaway til din hverdag. Det kan være, at du får gæster til aftensmad og ikke ønsker selv at stå bag gryderne. I stedet for at vælge klassisk takeaway i form af for eksempel pizza eller pastaretter, som kommer fra det italienske køkken, så kan du i stedet vælge det spanske køkken og få lækker tapas takeaway fra os hos Chorines.

Tapas takeaway til hverdag og fest

Spansk tapas catering

Nemt mellemmåltid eller aftensmad med tapas takeaway

Da vi laver tapas-menuer som takeaway i forskellige størrelser, er der rig mulighed for, at du kan vælge en menupakke, som passer til dine behov. Derfor kan du både bestille tapas takeaway til frokost, mellemmåltid og aftensmad.

Hvis du ønsker at overraske dine gæster med lækker, luksuriøs spansk mad til natmad/gå-hjem-mad, kan du og dine gæster have stor glæde af at bestille tapas takeaway, som du kan servere om aftenen.

Der er mange muligheder for at servere tapas takeaway for dine gæster, og det kan være prikken over i’et til fester, afslappede familiesammenkomster eller fester med venner.

Vi er åbne over for antallet af kuverter. Kontakt os for at høre om dine muligheder. Du kan ringe til os på telefonnummer 2868 7422, hvor vi altid står klar med den rette rådgivning ift. dine konkrete ønsker.

Tapas takeaway til privat og erhverv

Spansk tapas catering
Spansk tapas catering

Der kan være forskel på, hvilke ønsker vores kunder har til tapas takeaway, da privatpersoner, der gerne vil holde en fest – for eksempel barnedåb eller bryllupsfest – kan have et ønske om en særlig menu, som passer til årstiden, og som leger med deltagernes fem sanser.

Privatkunder kan derfor skille sig ud i forhold til erhvervskunder, men uanset om du er privatperson eller repræsentant fra en virksomhed, så tager vi en dialog med dig om dine ønsker.

Vi vil eksempelvis rigtig gerne lave luksuriøs tapas takeaway til virksomhedsrelaterede begivenheder såsom receptioner og konferencer. Da vores virksomhed ligger på Frederiksberg, er det derfor oplagt for dig eller en af dine kolleger at komme forbi vores restaurant og afhenter jeres tapas takeaway, inden I fortsætter til jeres firmarelaterede event i København.

Privatpersoner kan sagtens få tapas takeaway fra vores spanskinspirerede køkken, selvom der kun er tale om mad til få personer. Vi laver og klargør gerne tapas takeaway til både afslappede, mindre familiesammenkomster såvel som store, særlige lejligheder såsom konfirmationer og runde fødselsdage.

Eksempelvis har vi lavet tapas-menuer til en privatkunde, som havde brug for tapas til 38 personer til en rund fødselsdagsfest. Kunden og gæsterne roste blandt andet mængden, og at maden smagte godt. Derudover nævnte kunden også, at alt blev leveret præcis som aftalt.

Du kan læse ovenstående og andre anmeldelser af vores menuer og service på Trustpilot. Vi er stolte af vores gode gennemsnitlige vurdering på 4,6 ud af 5 stjerner. I skrivende stund har vi under 50 anmeldelser, men vi vil gerne have endnu flere.

Bestil tapas takeaway fra Chorines

Når du gerne vil bestille lækker tapas som takeaway, skal du vælge Chorines. Vi er nemlig et kvalitetskøkken med madvarer direkte fra Spanien. Vi fokuserer på at anvende de bedste råvarer, og vi lytter til vores kunders ønsker.

Tapas takeaway er nemt og bekvemt, og når du har afhentet din tapas takeaway hos os på Frederiksberg, er det helt op til dig selv, hvordan du vil servere det for dine gæster. Det kan være, at du gerne selv vil lave portionsanretninger, eller også kan du tage al tapassen og tilbehøret og servere det som buffet.

Vi anretter det pænt, selvom det er takeaway og ikke catering, og så kan du selv bestemme, om det skal serveres, som det er eller på en anden måde.

Du skal bestille tapas takeaway fra os, fordi du får lækker spansk mad til en god pris, og fordi vi går højt op i at servicere alle kunder med et smil. En af de ting, som vi blandt andet får ros på i anmeldelserne på Trustpilot, er vores høje serviceniveau og vores kompetente, smilende og venlige personale.

Ring i dag på 28 68 74 22 og fortæl os om dit næste arrangement

Hvem er vi?

Chorines er et spanskinspireret køkken på Frederiksberg. Vores firmanavn – Chorines – minder dig måske om noget. Det håber vi, for det kommer nemlig af ordet chorizo, som er en speciel type krydret grisekødspølse. Den type pølse er dog ikke spansk af oprindelse, men da en familie i en by tæt på Ávila i Spanien laver områdets bedste chorizo, har vi derfor valgt at navngive vores firma Chorines, som minder om chorizo.

Fullmoon olivenolie og balsamico. Udsøgte olivenolie og balsamico i top kvalitet fra Spanien

Vi tilbyder flere løsninger indenfor catering: Fest, receptioner, bryllup, fødselsdage. Kort sagt – vi møder op til dit næste arrangement. Ring i dag på 28 68 74 22.

Hos Chorines Tapas har vi tre fokusområder, og det er:

N

Menneskelig kontakt

N

Ydmyghed

N

Arbejdsomme medarbejdere

Foruden disse tre ting, som er relateret til de menneskelige værdier i vores firma, så har vi også et højt fokus på spanske råvarer og at fremme spanske værdier og traditioner. En af måderne, hvorpå vi gør dette, er ved at skrive om spanske traditioner i vores blog. Læs for eksempel om fem populære juletraditioner i Spanien samt andre spændende indlæg, hvor vi dykker ned i gastronomi.

Når det specifikt gælder spansk mad, så kan du læse om spanske smage og traditioner i bloggen på vores hjemmeside.